Velkommen


VelkommenVelkommen til Cabelli

Klinikken ligger på stationsvænget 3 ,8700 horsens, Hatting.

Parker på grus, gerne så en kan holde ved siden af dig, undgå at parkere på græsset.
Skilte viser vejen ind.
Gennemrenoveret garage, som ligger i forbindelse med huset.
Indrettet med venteværelse og negleklinik.
Bagerst en dobbelt så stor spraytan kabine med udsugning,og omklædningsrum.


Ring på 61300504, ellers send endnu bedre en sms så svarer jeg så hurtigt jeg kan.
(Fra 2014-2021 lå den i slotsgade 20,8700)

Jeg har lavet negle siden 19 marts 2014.

Jeg udfører

- CND shellac
- Nail art
- Spa manicure
- Spa pedicure
- Master painter 1
- 3D flower gele
- Trouble shooter
- Neglebidder
- Gele nail art
- Skabelonkursus
- Babyboomer


Hvis du er i tvivl så endeligt stil spørgsmål.
Mange ved ik ret meget, og jeg er ik tankelæser, så bare fordi din veninde har xxx på så er det jo ik ens betydende for dit behov er det samme.

Jeg gør alt for at være den bedste og have verdens bedste produkter.
Men husk at du skal behandle neglene og huden pænt for at bibeholde et godt resultat.
Kom inden du ødelægger neglene, og pas dem regelmæssigt med creme og olie.

Så vil jeg næsten love du bliver så mega afhængig af du aldrig tør stoppe igen….

- AnjaBesøg min Facebook-side:

Cabelli Gele negleBesøg min Instagram:


Spray tan med copenhagen tans


Tilbud på 8% tan (45 min.)
Den er super god til hvis man er meget bleg og som bare ønsker en let farve. Den perfekte tan hvis man skal starte på at prøve spray tan. Jeg er overrasket hvor meget farve den giver, og hvor pænt den ligger. jeg har testet den på min datter, den er så flot naturlig, især når det er forår og alle andre også er blege. Hun er meget alm bleg teenager
150,-

Spray tan for 2 pers (60 min.)
Kravet er i går ind sammen, og har taget tøj af når den anden er færdig med sin tan,tit så kan i stå og tørre lidt efter. Tager man tøjet på for hurtigt kan man nemt få mærker. Husk og plej din hud godt både op til og efter en tan for ikke at få mærker. Tør hud er ikke nemt at få pænt. Tager ca 15 min ialt, fra i kommer til i går, men det er mellem mine negle kunder så der kan være 5 min ventetid.
300,-

Spray tan 1 pers (60 min.)
Husk jeg er flyttet til stationsvænget 3,hatting. Parker på gruset, så andre også kan parkere ved siden af dig. Har lavet spray tan siden 2016. Husk du bestemmer hvor meget du smider af tøj, men husk dog løst tøj til efter. 10% er den de fleste bruger hele året. 12% er bedst hvis man har lidt farve. Få spray tan i min nye mega store kabine, som er aflukket fra klinikken. husk at pleje din tan godt med creme, så holder den pænere og længere. Bad 12 timer efter tan. Husk løst tøj. Husk hvis en tan får vand 4 timer efter en tan så ,kan man risikere at få pletter, da tan stopper med at virke. online booking er ik helt åben,så send en sms på 61300504 hvis du ønsker en tid som ik er online. Åbnings tid er ca 9-16. I hverdage. Enkelte dage kan jeg godt til kl 17,men kun ved aftale på sms. Jeg laver en spray tans mellem neglekunder , derfor er der ik fuldt åbent. Og tiden er sat stort så jeg ik får for mange bookinger på en gang. En tan tager ca 10 min.
175,-

CND Shellac på egne negle uden forlængelse


Afbuds regler (230 min.)
Melder du ik tiden fra inden kl 17, koster det behandlingens pris. Læs reglerne venligst inden du booker.
1,-

CND Shellac (45 min.)
Cnd Shellac holder bedst på korte og stærke negle. husk neglen skal være fri for enhver form for lak inden ankomst, koster 40kr at fjerne alm lak. CND Shellac er super holbar uv lak, hvor man ik filer på neglen, både før og efter. men det kræver en god negl, har man ødelagte og delaminerede negle, så anbefaler jeg cnd plexi forstærkning under. Neglene bliver ik forlænget. Incl manicure. husk der findes mange mærker, og jeg har den ægte cnd som kan opløses.
250,-

CND shellac med aftagning af CND shellac. (60 min.)
CND Shellac opløses skånsomt fra neglen, og gelpollish skal filmes af, det er meget vigtigt du har CND på ved ankomst. bedst holdbar mellem 14-21 dage på korte negle. husk at pleje neglene godt, så holder din CND shellac meget bedre.
315,-

CND Shellac Fransk (60 min.)
franske negle er hvor man har en hvid kant, det kan dog også laves i alle andre farver. Husk neglen skal være med ens længde, og gerne en smal negl. Brede negle får der hvide til at syne bredere. Man ser tydeligt hvis de ik er ens og det elegante ved franske forsvinder. g
299,-

Glimmer / fransk (15 min.)
Hvis man ønsker glimmer, Nail art eller fransk på neglene. Eller flere farver på alle neglene. Eller stempler på to og glimmer på to. Man behøver ik booke tid, men det er rart at vide når man begynder på behandlingen om man skal have glimmer på.
50,-

Reperation af 1 negl Cnd shellac, på egne negle (30 min.)
Hvis du taber en shellac negl så anbefaler jeg ikke at man bygger den lang som de andre, da den så vil blive tykkere end de andre og det er en anden metode. men overvej om du hellere vil have en gele under så de alle er længere, de kan nemlig blive forlænget hvis en knækker.
50,-

Tillægs tid aftagning (15 min.)
når man skal have aftagnig af cnd shellac og nyt shellac på. dette gælder kun lak lagt ved mig, så jeg er sikker på du har cnd på og ik skal files af.
65,-

Kun aftagning af Cnd shellac lavet hos cabelli (45 min.)
Fjernelse af CND Shellac opløses med offly fast i ca 15 min. brug en træ pind/rosenpind til evt rester, ellers tage et nyt stykke vat med offly fast og rens negen. vask neglene efter aftagning. husk og creme og olie efter så er de klar til evt alm lak
150,-

Fjernelse af uv lak fra anden negleteknikker (kun gelpollish) (75 min.)
Uv lak/gelpollish er tyndt lag farve hærdet i lampe. jeg filer dem roligt af, så ik du får en mere skadet negl end du måske allerede har i forvejen. Vigtigt det ik er forlængelse, men kun en gel pollish, er du i tvivl så skriv på 61300504 det bliver kun fjernet, der kommet ik noget nyt på, for neglene er tit meget skadet, da en gelpollish bliver filet af.
250,-

Manicure (30 min.)
Kun tilfilning af neglene, creme og massage. hvis man kun ønsker at få filet sine negle i form, der kommer ingen lak på, heller ikke din egen.
175,-

Tilbud til 2 pers til shellac på egne negle (75 min.)
Tilbudet er kun hvis i er hurtige til at vælge farver. hvis det tager for lang tid så koster det 250kr Per person. Kravet er at man er hurtig til at vælge farve og kan holde sig under 30 min per person. (Normalt sætter jeg 45 min af) En betaler samlet. I kan vælge mellem alle farver. Glimmer 50kr Fransk er ikke med i tilbudet. Ingen form for lak på når i kommer. Den første koster 250kr, de efterfølgende 200kr, dog maks to pers. Hvis der skal flere så skal tiden aftales enten på sms eller teloefon.
450,-

Plexi gele forstærkning uden forlængelse.


Ny plexi gele med CND shellac (60 min.)
En super stærk gele forstærkning negl, med shellac ovenpå, som ikke bliver forlænget. Plexi er lavet til dårlige og ødelagte negle. Plexi kan dog opløses, men jeg opfylder det, for det er mere skånsomt end at fjerne det hver gang Husk at pleje neglene med olie og creme. Jo hårdere man er ved neglene jo kortere tid skal man gå imellem man får opfyldt neglene. Anbefaler ca 3 uger. Husk man må intet have på neglene når du kommer til denne tid, heller ik alm lak. koster 40kr at fjerne alm lak.
450,-

Opfyld Plexi gele med Cnd Shellac (90 min.)
Har oplevet flere holde dem op til 3 og 4 uger, men det kræver også en masse pleje og at man ik er hårde ved dem. Husk det er dine negle der går i stykker hvis ik du får dem opfyldt i tide. koster det 20kr per ødelagt negl. (hvis jeg filer en plexi negl af ved opfyld) Skal de bygges så de er så lange som de andre er det 40kr per negl, men det er ik sikkert jeg har tid, så skriv gerne inden.
350,-

Ny Plexi forstærkning (god til neglebider) (45 min.)
Super god gele til fx neglebidder, eller hvis man ønsker en naturlig stærk negl uden forlængelse. det er godt at starte med korte negle og lade den vokse sig lange. da neglene tit er skadet meget af bideri. Har 4 nude farver i plexi farver. (40kr for at fjerne alm lak), manicure er incl, så gør venligst ik noget ved neglene inden. husk at pleje dem godt med olie og creme. man må gerne ligge alm lak ovenpå sin plexi, sørg dog for at det er taget af inden du kommer til opfyld. der kan gå op til et par gange før neglene er pæne hvis man er neglebidder, og stadig er meget hårde ved dem. så pas på dine negle, plej dem med olie og creme.
400,-

Opfyld plexi gele uden shellac (90 min.)
Nude eller gennemsigtigt, uden cnd shellac. god til neglebider. super holdbart og tynd forstærkning. Opfyld ca hver 3 uge man må gerne selv ligge alm lak på sin plexi, husk dog at fjerne det inden du kommer til opfyld. koster 40kr at fjerne alm lak
350,-

Opfyld plexi efter 4 uger (120 min.)
Opfyld efter 4 uger er kun hvis man passer sine negle godt, da det ellers skader dine negle for meget. jo flere stød man får jo mere skader du dine egne negle.
400,-

Rep plexi knækket en negl (30 min.)
Hvis du har plexi med eller uden shellac på. 50 kr for en negl. Og 30kr for den næste. 75kr hvis den skal forlænges og shellac på. 50kr for den næste
50,-

Kun Aftagning cnd plexi gele (60 min.)
Når man ønsker at få aftaget sin plexi, det bliver skånsomt filet af. Man kan også selv opløse det i offly fast , men fil da gerne ca 1/3 del af så skal du måske kun sidde i 30 min i stedet for en time.
249,-

Gele negle med forlængelse (light elegance gele)


Nye forlængelse gele kort (120 min.)
Hvis man ønsker et pænt naturligt look, med en kort længde. både med eller uden shellac. En kort forlængelse , som kun lige går ud over blommen. incl shellac. kræver du har en sund negl for at kunne forlænge, jo pænere negl man har , og jo mere man plejer jo pænere og mere holdbar resultat får man, og jo længere holdbarhed. men formen på neglen giver styrken, så en for kort negl der er forlænget for meget knækker nemmere. Så en bred negl er ik optimal at bygge lang, men en slank negl er godt at bygge længere. Meget bedre at forstærke en neglebidder end bygge længere.
600,-

Gele opfyld kort (120 min.)
Husk der er mange mærker, hvis man blander mærker kan man ikke sikre holdbarheden er den samme. Husk ikke kan gå for lang tid, hvis man får mange stød som giver løft så knækker dine negle, og jeg kan til sidst ikke lave dine negle.
390,-

Nye gele negle forlængelse mandel (135 min.)
Babyboomer og fransk er 50kr ekstra h Men er neglen ik vokset ud over blommen bliver den ik forlænget, så send gerne billeder på 61300504.
675,-

Nye franske gele forlængelse (150 min.)
Men det kræver du har en pæn negl, ellers bliver de ik forlænget. neglene skal kunne holde til det, er det også selvom en negle teknikker har lavet dem og du mener du kan have mandel formede negle. neglen må ikke bygges mere en 1/3 længere end hvad dun negleseng er. og husk at efter 3 uger er de jo vokset sig længere. bruger man neglene meget, fx ved at skrive på computer så anbefaler jeg ik man får så lange negle. det er dine negle der går i stykker, og jeg kan ik reparere dem hvis de er meget skadet.
649,-

Reperation af gele negle forlængelse (30 min.)
Har du været uheldig at tabe en negl. Men max to negle ellers skal du sende en sms så jeg kan sætte mere tid af. 75 kr for en , og 50kr per efterfølgende. gælder kun for mine kunder.
75,-

Fjernelse af gele negle lavet hos mig/cabelli (90 min.)
Bliver skånsomt filet af. Husk de føles meget bløde og ødelagte, men det er tit kun en dag eller to så er de forhornet igen, men har du været meget hårde ved dem, så er det en god ide at bruge resqurxx til at gøre dem stærke igen. Resqurxx er en neglekur, som er god til at bruge hvia man føler neglene er svage, også selvom du ik har haft noget på neglene. husk dette er kun når jeg har lavet neglene, hvis det er en anden så er det en anden pris.
250,-

Fjerne gele/akryl negle lavet af anden negle teknikker (120 min.)
Hvis du har gele/akryl negle på, som du gerne vil have fjernet. Det er forlængelse, og de er tykkere end gelpollish. kan du ik finde en tid online så send en sms, og gerne hvad det er for nogle negle du har, så kan jeg nemmere afsætte den rigtige tid til at aftage neglene, da der er meget forskel på hvad man har på neglene og hvor lang tid det tager.
350,-

Exstension med micro ringe


Exstension med cold fusion (150 min.)
Hvis man skal have lavet forlængelse af eget hår med exstensions. Laver cold fusion, med micro ringe, da man kan genbruge håret. Cold fusion, bliver svejst på håret og kan ik genbruges. Fletter ik , men kan sætte trenser på med ezy weft metoden. Medbragt hår fra 700kr, alt efter metode og mængde. Jeg bestiller hår er det efter hvad metode og længde og mængde. De fleste får 1000-1400 totter . hvis man ca regner med 350kr per 20 totter eller ca 2200kr ilat. Men skriv på 61300504 så finder vi en dag vi kan snakke om type og længde og hvad dag du kan få sat håret i.
600,-

Pedicure er pt lukket ned


Fødder (180 min.)
Uden aftagning af anden lak, kun nyt lak. booker du denne tid, så sletter jeg den, det er kun for man kan se jeg ikke laver fødder mere at den er online.
250,-
Varekøb
Fx vinylux eller en creme
50,-
Negle model
Har du lavet denne tid til dem som har specialiseret behov. tit som model eller hvis jeg får nyt produkt jeg skal testes. denne tid kan ik bookes online
20,-
Tillægs tid til plexi under shellac
plexi gele styrker neglen under shellac, hvis man føler de er bløde og har brug for ekstra styrke. Men husk at passe dem godt med olie og håndcreme, da udtørrede negle holder meget dårligere.
150,-
Fjerne plexi og kun få cnd shellac på.
Husk at at holde neglene korte, til du vender dig til det kun er shellac på neglene igen. De kan godt virke meget tynde, men det er kun indtil de bliver forhornet igen. Men de har slet ik samme styrke som med plexi under. Og det skal være plexi og gele. Og ellers send en sms for ellers har jeg ik tid nok.
395,-
 
Her er vinegleteknikker

spray tan 
 
Åbningstider


 
Mandag 11:00 - 16:00
Tirsdag 09:00 - 14:30
Onsdag 10:30 - 16:00
Torsdag 09:00 - 16:30
Fredag 10:00 - 15:30
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af melumi.com - Online booking system af melumi.com