Velkommen


VelkommenVelkommen til Cabelli

Klinikken ligger på stationsvænget 3 i hatting.

Jeg har lavet negle siden 19 marts 2014.

Jeg udfører

- CND shellac
- Nail art
- Spa manicure
- Spa pedicure
- Master painter 1
- 3D flower gele
- Trouble shooter
- Neglebidder
- Gele nail art
- Skabelonkursus
- Babyboomer

Jeg glæder mig til at behandle dig.

- AnjaBesøg min Facebook-side:

Cabelli Gele negleBesøg min Instagram:


CND Shellac incl manicure


CND Shellac på egne negle (60 min.)
Obs ny adresse i hatting. husk neglen skal være fri for enhver form for lak inden ankomst,koster 40kr at fjerne alm lak. cnd shellac styrker neglen, men husk at passe dem godt med olie og creme. Bruger du neglene meget , fx ved opvask så kan de løfte sig, eller få hakker. CND Shellac er super holbart uv lak, hvor man ik filer på neglen, både før og efter. men det kræver en god negl, har man ødelagte og delaminerede negle, så anbefaler jeg cnd plexi forstærkning under, eller en ResqueRxx kur.
235,-

CND shellac med aftagning af cnd shellac (75 min.)
CND opløses og neglen files i form, og ny lak kommes på. husk at pleje neglene godt, så holder din CND shellac meget bedre. vær opmærksom på der findes mange mærker og du må KUN have CND lak på. Gelpollish er en helt anden metode end cnd shellac, og skal files af. jeg giver ingen garanti hvis du har gelpollish og får cnd shellac på efter.
299,-

CND Shellac Fransk (75 min.)
franske negle er hvor man har en hvid kant, den kan dog også laves i alle andre farver. Husk neglen skal være med ens længde, for at det ser pænest ud. denne pris er uden aftagning.
285,-

Fransk tillæg til shellac (5 min.)
Hvis du vælger fransk med shellac.
50,-

Reperation af en negl shellac, på egne negle (30 min.)
Knækker neglen helt så bliver den ik bygget, men kun lagt samme lak på som du have. der kan forekommer farve forandringer , hvis det er over 14 dage siden, så ,måske er det bedre du får dem alle lappet, da det tit er mangel på olie der gør de løsner sig. Max 3 negle til denne tid hvis shellac er opløst af inden, ellers skal du skrive og booke en anden tid. 25kr per efterfølgende negl. 10kr for opløsning pr negl
50,-

Fjernelse af uv lak fra anden negleteknikker (kun gelpollish) (60 min.)
Uv lak er tyndt lag farve hærdet i lampe. dette er er ik gele forlængelse. husk tit andre negleteknikkere filer meget på neglene, både før og efter. dette gør at dine negle er meget tynde og ik kan tåle at få lavet negle bagefter. man kan dog forstærke neglen med plexi ,da dette er bygget til smadrede negle. jeg fil file dem roligt af, så ik du får en mere skadet negl end du måske allerede har i forvejen. der findes rigtige mange steder der laver negle, også hvis man får dem lavet i udlandet, er du i tvivl så send en sms så prøver jeg at guide dig,men jeg vil gerne have den rigtige tid til aftagning.
249,-

Kun aftagning af Cnd shellac/plexi lavet hos cabelli (45 min.)
Det kan skade neglene hvis du er for hård ved aftagning, så derfor spørg hvis du er i tvivl. fjernelse af CND Shellac man filer let på top coat, opløser med offly fast i ca 15 min. har man plexi under er det ca 30 min. tag et en vatrondel og et stykke sølvpapir med offly fast. brug en træ pind/rosenpind til evt rester, ellers tage et nyt stykke vat med offly fast og rens negen. vask neglene efter aftagning. husk og creme og olie efter så er de klar til evt alm lak
150,-

Manicure (30 min.)
Kun tilfilning af neglene, creme og massage. hvis man kun ønsker at få filet sine negle i form, der kommer ingen lak på, heller ikke din egen, da det ik når at tørre ordentligt.
150,-

Plexi gele forstærkning af egen negl


Ny plexi gele med shellac (75 min.)
En super stærk gele forstærkning negl, med shellac ovenpå, som ikke bliver forlænget. Opfyldes som gele, dog meget tyndere, men stadig meget stærkt. Opfyld ca hver 3 uge. Husk at pleje negle både før, under og efter man får lavet med olie. Jo hårdere man er ved neglene jo kortere tid skal man gå imellem man får opfyldt neglene. Husk man må intet have på neglene når du kommer til denne tid, heller ik alm lak. koster 40kr at fjerne alm lak.
375,-

Opfyld Plexi gele med Cnd Shellac (90 min.)
plexi gele forstærkning og shellac på før og efter opfyld. Hvis man fx ønsker stærke korte negle , men gerne lidt mere styrke hvis man fx skriver meget på computer. Har oplevet flere holde dem op til 3 og 4 uger, men det kræver også en masse pleje og at man ik er hårde ved dem. Husk det er dine negle der går i stykker hvis ik du får dem opfyldt i tide.
340,-

Ny Plexi forstærkning uden shellac (60 min.)
Super god gele til fx neglebidder, eller hvis man bare ønsker en naturlig negl. hvis du ønsker en længere negle, så er det gele man skal vælge. (40kr for at fjerne alm lak), ingen aftagning af anden lak) manicure er incl, så gør venligst ik noget ved neglene inden. husk at pleje dem godt med olie og creme. man må gerne ligge alm lak ovenpå sin plexi, sørg dog for at det er taget af inden du kommer til opfyld.
350,-

Opfyld plexi gele uden shellac (75 min.)
super holdbart og tynd forstærkning. Opfyld ca hver 3-4 uge. man må gerne selv ligge lak på sin plexi, husk dog at fjerne det inden du kommer til opfyld.
325,-

Spray tan


Spray tan tilbud (kun torsdag.) (30 min.)
Husk jeg bor stationsvænget 3, hatting. dette tilbud gælder kun torsdag mellem klokken 13 og 16. (Og vil blive rettet hvis den bliver booket udenfor dette tidsrum til 130kr.) en pers koster 119kr på hverdage koster 130 kr. Husk bad og rens huden dagen før, eller ca 12 timer før tan. Hvis bad på dagen, husk ingen creme og helst kun et kort skyl. Løst tøj til efter tan, hvis ik du har det på når du kommer. Man skal passe på vand i ca 4 timer efter, og det er sved, græde, vaske fingre. Bad 12 timer efter tan. Husk at pleje godt med creme , så holder din tan længere og pænere. Jeg sprøjter tan på i et aflukket rum. så det er ik en automatisk maskine.
119,-

Spray tan hverdage (30 min.)
Husk jeg er flyttet til stationsvænget 3,hatting. Få spray tan i min nye mega store kabine, som er aflukket fra klinikken. husk at pleje din tan godt med creme, så holder den pænere og længere. Bad 12 timer efter tan. Husk løst tøj. Husk at skrive hvis ik du kan finde en online tid, kan næsten altid trylle en tid frem. (det er svært at lukke små huller op online)
130,-

Gele negle med forlængelse for mere styrke (light elegance gele)


Nye forlængelse gele kort (120 min.)
Hvis man ønsker et pænt naturligt look, med en kort længde. både med eller uden farve. En kort forlængelse er max forlænget en streg, som kun lige går ud over blommen. incl shellac. kræver du har en sund negl for at kunne forlænge, jo pænere negl man har , og jo mere man plejer jo pænere og mere holdbar resultat får man, og jo længere holdbarhed. men formen på neglen giver styrken, så en for kort negl der er forlænget for meget knækker nemmere.
559,-

Forstærkning med gele( uden forlængelse) (90 min.)
hvis de er pæne lange men bare skal have en stærkt lag gele på. tit uden farve på, da jeg har mange farver gele, som både er nude og gennem farvede
450,-

Gele opfyld af korte negle (120 min.)
Når man har kort negl som ik er længere end blommen. ellers hedder det mandel længde. husk og pleje neglene godt med olie, dem lille olie koster 39kr Shellac er incl Glimmer og nailart er 20kr for to negle, 50kr for alle 10 negle. knækker en negl og skal bygges er det 20kr per negl, og 10kr hvis den bliver filet af ved opfyld, ved store lift.
390,-

Reperation af gele negl eller to (30 min.)
Har du været uheldig at tabe em negl. Så kan jeg fixe den med denne tid, er der flere er nok bedre du får et opfyld, for tit er der alle der er meget ramt. Men max to negle ellers skal du sende en sms så jeg kan sætte mere tid af. 75 for en , og 40kr per efterfølgende. har du knækket en negl ved opfyld så koster det 20kr.
75,-

Nye franske /babyboom (hvid kant) (150 min.)
nye franske eller babyboomer negle. man får et naturligt resultat hvis man bruger en sart rosa farve, men man kan også nemmere se igennem. fransk er meget stilrent og ser derfor i mine øjne pænest ud hvis neglen også er pæn. derfor jeg anbefaler jeg ik en neglebidder at få fransk, jeg syntes man gør for opmærksom på neglene.
649,-

Fjernelse af gele negle lavet hos mig/cabelli (90 min.)
Bliver skånsomt filet af. hvis man ik selv kan styre filen, risikere man at overfile neglen, og ødelægge den, og der kan gå op til 6 mdr før den er helt vokset ud. man kan købe en kur, resqurxx som kan give neglen styrke hvis du selv har filet, eller hevet dem af. Derfor få dem fjernet proffesionelt.
250,-

Fjerne gele/akryl negle lavet af anden negle teknikker (90 min.)
Hvis du har gele/akryl negle på, som du gerne vil have fjernet. Jeg anbefaler at man holder pause hvis de er meget medtaget, så derfor kan du kun få fjernet neglene med denne tid. Ellers skal du kontakte mig, så jeg måske kan finde en anden tid. har man akryl negle så kan de opløses ved at bruge ren acetone, men gele negle skal files af.
350,-

Nye gele negle forlængelse mandel (135 min.)
Babyboomer og fransk er 50kr ekstra Prisen er med shellac
675,-
Fødder
Uden aftagning
250,-
Akryl negle forlængelse
Forlængelse på skabelon med akryl
599,-
Opfyld akryl negle
Opfyld med akryl
390,-
Negle model
Har du lavet denne tid til dem som har specialiseret behov. tit som model eller hvis jeg får nyt produkt jeg skal testes. denne tid kan ik bookes online
250,-
Tillægs tid aftagning
når man skal have aftagnig af cnd shellac og nyt shellac på. dette gælder kun lak lagt ved mig, så jeg er sikker på du har cnd på og ik skal files af. gelelak koster 150kr at file af, og man får ingen garanti for holdbarhed hvis man vælger at få shellac på efter,men du kommer til at betale for spildt tid hvis ik du har kontaktet mig inden, da jeg har oplevet flere ik vide hvad de har fået på.
65,-
Tilbud til 2 pers til shellac på egen negle
Tag en veninde med som ik kender shellac, eller to som er hurtig til at vælge en farve. Kravet er i er færdig på en time, og det kan man sagtens ,men der er ik tid til omvalg, ellers koster det fuld pris. (220 kr per pers.) En betaler samlet. I kan vælge mellem alle farver. Glimmer 50kr Fransk er ikke med i tilbudet. Ingen lak på når i kommer heller ik shellac de skal være klar til jeg kan lave det med det samme, mens den ene får lavet har den anden tid til at vælge farve.
400,-
Nail art og glimmer
Ønsker man glimmer på to negle 30kr , 50kr på alle 10 fingre. Må kun bookes sammen med en shellac/gele behandling. Man kan ik booke det alene.
30,-
Plexi med shellac før og efter, med længde
Som er vokset ud til længere negle, men anbefaler man vælger en gele fra light elegance da den er tykkere og stærkere når neglene når mandel længden.
370,-
Tillægs tid til plexi under shellac
plexi gele styrker neglen under shellac, hvis man føler de er bløde og har brug for ekstra styrke. Men husk at passe dem godt med olie og håndcreme, da udtørrede negle holder meget dårligere.
150,-
 
Her er viAnja negle

Anja spray tan 
 
Åbningstider


 
Mandag 11:00 - 16:00
Tirsdag 09:00 - 15:00
Onsdag 11:00 - 16:00
Torsdag 09:00 - 16:00
Fredag 11:00 - 16:00
Lørdag 09:00 - 14:30
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk